Γιατί να με ψηφίσετε

Γιατί να με ψηφίσετε

Ζητώ τη στήριξη σας για να οικοδομήσουμε μαζι ενα καλυτερο αυριο για τους γονεις μας, την οικογένεια μας, τους παππόυδες μας, μα πάνω από όλα για τα παιδιά μας που είναι αυτά που θα οικοδομήσουν έναn καλύτερο κόσμο.

Γι’αυτό εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να Δημιουργήσουμε Ένα Καλύτερο Αύριο από τώρα.

Χρέος μας να προσπαθήσουμε σήμερα για ένα καλύτερο αυριο.

Ζητώ την ψήφο αλλά προπάντων τη στήριξή σας, γιατί θέλω να έχω τη δυνατότητα να παλέψω για έναν καλύτερο Δήμο για τα παιδιά μας, για ένα καλύτερο Αύριο


Ψήφισε ΔΕΚΑ γιατί οι Αχαρνές εξαρτώνται από εσένα

Πολιτική Κάρτα Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Σταράκη Γεωργίου
Πολιτική Κάρτα Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Σταράκη Γεωργίου

Η Φωνή σου, η Ψήφος σου

Ζητώ την Ψήφο σου :

  • Για τη μαχητικότητα με την οποία διεκδικώ το δίκιο το δικό μου και των συμπολιτών μου
  • Για την πολυετή μου εμπειρία στο αστυνομικό σώμα και ως εκ τούτου την εκ των έσω γνώση των κακώς κειμένων της πόλης μας
  • Για την τεχνογνωσία μου ως Πολιτικός Μηχανικός και συγκοινωνιολόγος πάνω στα τεχνικά προβλήματα του Δήμου μας (δρόμοι, αντιπλημμυρικά)
  • Για το ήθος και την τιμιότητα μου
  • Γιατί ως γονιός βάζω πάνω από όλα την ασφάλεια και την υγεία του παιδιού μου και των παιδιών των συνδημοτών μου
  • Γιατί τα ζώα υποφέρουν και στις προηγούμενες θητείες έχω απογοητευτεί με την αδιαφορία των ιθυνόντων ως προς αυτά και τη ζωή τους, και ονειρεύομαι τη μερα που θα εγκαινιαστεί το δημοτικό κτηνιατρείο στην (ΔΩΡΕΑΝ) υπηρεσία των αδεσπότων και των φιλοζώων που από το υστέρημά τους φροντίζουν τα άμοιρα και δύστυχα ζώα του δήμου μας.
  • Γιατί δεσμεύομαι ότι με την εκλογή μου, θα διεκδικώ ενεργά με τις συνεχείς οχλήσεις μου τα αρμόδια υπουργεία που άπτονται των προβλημάτων του δήμου μας.
 
Για να μην αισθανθείς ποτέ ξανά ότι δεν προσπάθησαν όσοι καρπώθηκαν τις ψήφους σου στο παρελθόν.
Για να ξέρεις πως κάποιος, όχι ο οποιοσδήποτε κάποιος ΑΛΛΑ μια νέα ομάδα από νέους, δραστήριους αλλά και με όραμα νέους, θα παλέψει για τα συμφέροντά σου, τα συμφέροντα των παιδιών μας και για την ασφάλειά τους.
 

#ΜεγάλαΣχοίνα #ΜεγαλαΣχοινα #ΆνωΑχαρναί #ΆνωΑχαρνές #ΑνωΑχαρνες #ΑνωΑχαρναι #Μενιδι #Μενίδι

Αγαπητή Συνδημότισσα / Αγαπητέ Συνδημότη ,
 
Μεγάλωσα στα Μεγάλα Σχοίνα ( ή στις Άνω Αχαρνές ) από γονείς που είναι μία ζωή στο Μενίδι κι εδώ συνεχίζω κι εγώ την οικογένειά μου. Γνωρίζω όλα τα προβλήματα της περιοχής. Θέλω να συνδράμω τα μέγιστα. Για το λόγο αυτό λοιπόν ζητώ την ψήφο σου, για να έχεις το γείτονά σου στο δημοτικό συμβούλιο και να ξέρεις ότι για ό,τι χρειαστείς ο Γιώργος θα είναι εκεί για να παλεύει για όλους.
 
Όσοι με ακούτε για πρώτη φορά ίσως σκεφτείτε άλλος ένας που τάζει. Όσοι όμως με γνωρίζουν , ξέρουν ότι είμαι σαν άνθρωπος “πρώτα για τους άλλους και τέλος για τον εαυτό μου” γιατί έχω μάθει να προσφέρω. Γιατί όταν βοηθώ, όταν καταφέρνω κάτι για κάποιον και βλέπω ότι έχει χαρεί με την ανιδιοτελή στάση μου, το συναίσθημα αυτό δεν ξεπληρώνεται με τίποτα.
 
Τώρα όμως πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να φτιάξουμε για το δήμο μας δρόμους, πλατείες, ταίστρες για τα αδέσποτα, φωτισμό, wi-fi δημόσιο και δωρεάν όπως έχει καταφέρει για παράδειγμα ένας δήμος πρότυπο για εμένα , τα Τρίκαλα.
 
Για όλους αυτούς τους λόγους στήριξέ με, χωρίς όμως να σταματήσουμε εδώ, στην ψήφο δηλαδή , τη συνεργασία. Αντίθετα μετά είναι που θα πρέπει εντονότερα να συνεργαζόμαστε, να ασκούμε πιέσεις, να καταγράφουμε προβλήματα, να προτείνουμε λύσεις.
 
Με εκτίμηση ,
Γιώργος
 

Related posts

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

Νομιμοποίηση Αυθαιρέτων Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων (τακτοποίηση ) κτισμάτων και λοιπών κατασκευών . Η...

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μου Σας καλωσορίζω στην προσωπική μου ιστοσελίδα. Για οποιδήποτε λόγο επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, να συζητήσουμε για...

Βιογραφικό

Λίγα λόγια για το Σταράκη Γεώργιο O Γεώργιος Ε. ΣΤΑΡΑΚΗΣ γεννήθηκε στην Αθήνα το Φεβρουάριο του 1986 Τα μαθητικά του χρόνια μαθήτευσε στους...