Βιογραφικό

Πολιτική Κάρτα Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Σταράκη Γεωργίου
Πολιτική Κάρτα Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Σταράκη Γεωργίου

Λίγα λόγια για το Σταράκη Γεώργιο

O Γεώργιος Ε. ΣΤΑΡΑΚΗΣ γεννήθηκε στην Αθήνα το Φεβρουάριο του 1986 Τα μαθητικά του χρόνια μαθήτευσε στους Θρακομακεδόνες, στο Δημοτικό σχολείο των οποίων διετέλεσε υποδιευθύντρια η μητέρα του Ελένη Γερομαρκάκη. Τελείωσε το Λύκειο Θρακομακεδόνων αριστεύσας και πρώτος αποφοιτών το 2003. Το 2003 εισήχθη στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών όπου διετέλεσε και μέλος φοιτητικών δράσεων στόχος των οποίων ήταν η διεκδίκηση διαφόρων δικαιωμάτων. Από τα εφηβικά κιόλας χρόνια και κυρίως τις καλοκαιρινές περιόδους όπου οι υποχρεώσεις ήταν περιορισμένες, εργαζόταν μαζί με τον πατέρα του Σταράκη Εμμανουήλ, εμπειρο εγκαταστάτη ηλεκτρομηχανολογικών, από τον οποίο έμαθε πολλά και στο κατασκευαστικό κομμάτι αλλά αυτό το οποίο έμαθε κυρίως ήταν ο αγώνας που πρέπει να κάνουμε για να αποκτήσουμε τον βιοπορισμό. Διότι η εργασία είναι ιερή. Γιάυτό το λόγο επίσης “εργάστηκα”-“μαθήτευσα” για μικρό διάστημα όντας φοιτητής στο τεχνικό γραφείο του Χάρη Δαμάσκου από το οποίο αποκόμισα τεράστια εμπειρία στο κατασκευαστικό κομμάτι (μελέτες, ανακαινίσεις σπιτιών, κατασκευές, τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, κλπ).

Ως “ανήσυχο” πνεύμα που είναι στα 23 του έτη εισήχθη στη σχολή Αστυφυλάκων. Κατατάχθηκε στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ παρακινούμενος από το έντονο συναίσθημα της προσφοράς και λογίζοντας την Υπηρεσία σε ένα τέτοιο Σώμα όχι απλά ως μία εργασία που εξασφαλίζει το βιοπορισμό, αλλά σαν λειτούργημα. Ιδιαίτερα στο Δήμο μας που μαστίζεται από την εγκληματικότητα, έχει προσφέρει πολλά από καταδιώξεις δρώντας από κοινού με ομάδες κατασταλτικές αλλά και συλλήψεις δραστών σε σχετικές επιχειρήσεις. Τέλος χαίρει της ιδιαίτερης εκτίμησης των συναδέλφων του για τον ακέραιο χαρακτήρα του και της εμπιστοσύνης που τρέφουν στο πρόσωπό του.


Παράλληλα με την επαγγελματική δραστηριότητα, με δέκα πέντε χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, έχει συνδράμει με την έμπιστη γνώμη του (στον περισορσιμένο χρόνο που του αφήνουν οι αυξημένες επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις) στη μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή μικρών και μεγάλων ιδιωτικών κτιρίων σε Αττική και Κρήτη από την κατασκευαστική εταιρεία της νονάς του Μάριου του υιού του, της επίσης Πολιτικού Μηχανικού ΕΜΠ Λητούς Αλεξανδράκη.

Έχοντας από μικρός ως πρότυπο τον Χάρη Δαμάσκο, τον οποίο γνώρισε κατά τη συνεργασία του με τον πατέρα του, τον οποίο θαύμαζε τόσο ως μηχανικό αλλά προπάντων ως Άνθρωπο. Έτσι όταν πληροφορήθηκε τη θέση του ως υποψήφιος Δήμαρχος αμέσως γεννήθηκε η ανάγκη της υποστήριξης αλλά και της ενεργού συμμετοχής στα κοινά στο πλάι του Χάρη. Για να πάμε το Δήμο των Αχαρνών εκεί που του αξίζει, στην κορυφή. Σε αυτή την κατεύθυνση και στη λήψη της απόφασης να θέσει την υποψηφιότητά του συνέδραμε και η “αρνητική” εμπειρία του Σταράκη Γεωργίου, από τα τεκτενόμενα στην περιοχή, ως αστυνομικού υπηρετών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής των Αχαρνών. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει και ο ίδιος παρακάτω “είτε θα πάρουμε τα ηνία του Δήμου μας” στα χέρια μας είτε θα συνεχίσουμε για άλλη μια θητεία να ντρεπόμαστε να απαντάμε στην ερώτηση γνωστών ¨Που μένεις / Από που είσαι¨ “.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών | ΔΕΚΑ | Σταράκης Γεώργιος | #Xaris10

Η δράση του Σταράκη Γεωργίου δε σταματά στο επάγγελμά του. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να προσφέρει και να δρα μαζί με τη σύζυγό του Παππά Αγγελική, φιλανθρωπικά αλλά και φιλοζωικά. Ειδικά τα τελευταία έτη στο φιλοζωικό κομμάτι μαζί με έτερους εθελοντές δρουν τα μέγιστα για μαζικές στειρώσεις αδέσποτων ζώων ώστε να μην πληθαίνουν, γιατί αποτελεί μεγάλη αλήθεια ότι το θέμα των αδεσπότων είναι άλλο ένα πρόβλημα που ταλανίζει έντονα το Δήμο μας. Γι’αυτό το λόγο με τη στήριξη πολλών φιλόζωων βρίσκεται σε διαδικασία ίδρυσης από τον ίδιο και τη σύζυγό του η ΜΚΟ ¨Όχι άλλα αδέσποτα¨ή No Strays Anymore . Γιατί αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η εικόνα ενός πολιτισμού φαίνεται και από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τόσο τους ανθρώπους με την πρόνοια του Κράτους αλλά και με τα ζώα και τη διαχείρισή τους.

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο την εύφημη μνεία προς την εισαγγελεία πρωτοδικών Αθηνών από την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία αναφερόμενη στην προσφορά του Γιώργου και τη συνδρομή του σε περιπτώσεις κακοποιήσεων ζώων τόσο ως αστυνομικός αλλά και κυρίως ως άνθρωπος. Τέλος παρόμοιες συστάσεις για το ήθος, την αξιοπρέπεια, το ζήλο, το πείσμα και την εκτίμηση που χαρακτηρίζουν το Σταράκη Γεώργιο και ως αστυνομικό αλλά και ως άνθρωπο υπάρχουν και από διοικητές των τμημάτων που υπηρέτησε αλλά και από συναδέλφους που συνεργάστηκε.

Τέτοια χαρακτηριστικά που προαναφέραμε, όπως ήθος, αξιοπρέπεια, ζήλος, πείσμα, αγώνας, εμπιστοσύνη και εκτίμηση , αν κι εσείς νομίζετε ότι σε έναν νέο άνθρωπο, γονέα και συμπολίτη μας τον γεμίζουν και εξοπλίζουν με τη δύναμη να παλέψει για το Δήμο μας και μαζί με το Χάρη ΔΑΜΑΣΚΟ και τα λοιπά μελη να τον πάνε στην κορυφή , τότε ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Μαζί λοιπόν ελάτε, να Δημιουργήσουμε Ένα Καλύτερο Αύριο , για τα παιδιά μας, για το μέλλον τους, για το Δήμο μας για εμάς. Να δημιουργήσουμε έναν Δήμο Ευρωπαικό που θα παίρνει 10 Δ.Ε.Κ.Α.


Astir Association's Logotype | Crafted Businesses Oriented To Client
Astir Association’s Logotype | Crafted Businesses Oriented To Client
https://astir.tk

Related posts

Γιατί να με ψηφίσετε

Γιατί να με ψηφίσετε

Ζητώ τη στήριξη σας για να οικοδομήσουμε μαζι ενα καλυτερο αυριο για τους γονεις μας, την οικογένεια μας, τους παππόυδες μας, μα πάνω από όλα για...

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

Νομιμοποίηση Αυθαιρέτων Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων (τακτοποίηση ) κτισμάτων και λοιπών κατασκευών . Η...

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μου Σας καλωσορίζω στην προσωπική μου ιστοσελίδα. Για οποιδήποτε λόγο επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, να συζητήσουμε για...